Ruilen & retourneren


Zichttermijn

Je hebt 14 dagen om te beslissen of je tevreden bent met het artikel.

 

Retourneren

NovaSenza garandeert dat je voor alle geretourneerde artikelen je geld terugkrijgt, op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewijzigd of gedragen zijn en dat alle labels of etiketten nog aan/op het artikel zitten. In al onze pakketten zit een retourbon waarmee je artikelen kunt terugsturen. Vul de retourbon in en geef het pakket met de artikelen die je wilt retourneren af op een postkantoor onder vermelding van onderstaand retouradres. De kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening.

 

Retouradres

NovaSenza V.O.F.

Achter de Lang Haag 13

6245 HL Eijsden

 

Geld terug

Als je je artikelen per post hebt teruggestuurd, wordt het betaalde bedrag binnen 30 dagen verrekend of uitbetaald. Je geld wordt verrekend via dezelfde betaaloptie als waarmee je je aankoop hebt betaald.

 

Ruilen

Je hebt 14 dagen om te bepalen of je tevreden bent met het artikel. Als je het artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, hoef je geen extra verzendkosten te betalen. Controleer of het label nog aan het artikel zit en of het nog in originele staat is.