Verzending & Levering

 

Verzending

Wij streven ernaar om je pakket, indien het afleveradres een Nederlands adres is, binnen 3-5 werkdagen na bevestiging van je bestelling te bezorgen. Is het afleveradres in België? Dan streven wij ernaar je pakket binnen 5-7 werkdagen te leveren. Wij leveren op alle woonadressen binnen Nederland en België. Heb je een verkeerd artikel ontvangen, heb je een klacht over een artikel of wil je je geld terug? Dan moet je de artikelen altijd in de originele verpakking terugsturen samen met het bij de bestelling geleverde retourformulier. 

 

Bezorging

Wanneer een pakket niet bij je afgeleverd kan worden, wordt het door het postorderbedrijf standaard aangeboden bij je buren. Als die niet lukt, laat de chauffeur een briefje achter in de brievenbus waar op staat wanneer het pakketje opnieuw wordt aangeboden of waar je het kan afhalen.

 

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen € 3,95 binnen Nederland en € 4,95 in België, ongeacht de grootte en het gewicht van je pakket. Bij bestellingen boven de € 50 bezorgen wij gratis. Je hoeft geen extra verzendkosten te betalen als je bestelling in meerdere pakketten wordt geleverd.