Actievoorwaarden

 

Like, Share, Tag & Win Actie - 9 juli 2016

 

 1. Actieperiode eindigt op vrijdag 22 juli 2016 om 23.59 uur.
 2. Er wordt een willekeurige winnaar gekozen uit de deelnemers die voldaan hebben aan alle drie de voorwaarden: het liken van de facebookpagina van NovaSenza, het delen van het bericht en het taggen van een vriend of vriendin onder het oorspronkelijke facebookbericht.
 3. De winnaar wordt bekend gemaakt door middel van een bericht op onze facebookpagina. De winnaar wordt gevraagd via e-mail of privébericht contact met ons op te nemen voor het innen van zijn/haar prijs. Indien de winnaar niet vóór vrijdag 29 juli 2016 23.59 uur van zich heeft laten horen, vervalt alle recht op de prijs.
 4. Er wordt 2x € 15 shopping money verstrekt in de vorm van een kortingscode die bij het afrekenen in de webshop aan de shopping bag toegevoegd kan worden.
 5. Indien de winnaar meerdere personen heeft getagd, heeft er maar één van deze personen recht op de € 15 shopping money. Beide kortingscodes worden verstrekt aan de winnaar; hij/zij dient in dergelijk geval zelf te bepalen wie hij/zij de tweede kortingscode van € 15 toekent.
 6. De kortingscodes zijn uitsluitend inzetbaar bij een minimum bestedingsbedrag van € 20.
 7. De kortingscodes zijn niet inwisselbaar tegen contanten.
 8. De kortingscodes zijn niet geldig op verzendkosten.
 9. De kortingscodes zijn geldig tot en met 22 september 2016.
 10. De € 15 shopping money dient in één keer besteed te worden, dit kan niet verspreid worden over meerdere bestellingen. Indien je bestelling minder waarde heeft dan € 15, dan heb je bij een volgende bestelling geen recht meer op het resterende bedrag.
 11. Een bestelling plaatsen voor méér dan € 15 is toegestaan. Er wordt € 15 van de totaalprijs (excl. verzendkosten) afgetrokken na invoering van de code bij afrekenen.
 12. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.